Primary server not load vsmp

Home Forums Using vSMP Foundation Primary server not load vsmp

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by  Vin 3 days, 11 hours ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #6284

    Fatmie
    Participant

    What is the possible problem if vsmp just stop loading at initializing backplane? No configuration loading..

    #6285

    Erez
    Participant

    Hello Fatmie,
    Please verify that you have an infiniband HCA card on each of the nodes and that those HCA are connected to an IB switch (or point to point, if 2 or 3 nodes are used)?

    #6318

    Erez
    Participant

    Hello Cyberops team,

    Please download and run getinfo.sh (our data collection tool) on your vSMP Foundation Free system:

    1. Download from http://www.scalemp.com/downloads/getinfo/getinfo.sh
    2. Execute “getinfo.sh” as root while the system is idle
    3. Send the output tgz file to support@scalemp.com

    #7200

    Vicks
    Participant

    Hello everyone,

    I am dottie morr working with 5 Days Sold. A place where you can Sell my house fast calgary within 5 days and we’ll get the cash. 5 Days sold is the best solutions.

    #7201

    Vin
    Participant

    Hello everyone,

    I am vin like to make custom cake in calgary. I deliver the cakes at your door steps in the given time frame. Order the cake online or call us we are here to serve you the sweet cake.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.